Professionele podcast opnames

Haal de studio bij jou in huis

Je hoeft geen professionele podcast studio te huren, of te bouwen, om een professionele podcast te hebben. Wij komen met onze apparatuur naar jouw favoriete locatie. Bij jou thuis knus bij de openhaard? Of zakelijk in de lobby van een hotel? Of bij jouw gasten thuis? Het kan allemaal!

Audio + Video

Technisch gezien is een podcast alleen audio en bij een vodcast heb je ook video. Maar tegenwoordig wordt video steeds meer verwacht! Je pakt er een veel breder publiek mee en het is ook ideaal om het video materiaal te gebruiken voor social media content. Daarom bieden wij standaard podcast opnames aan met video!

Locatie naar keuze

Iedere locatie heeft een eigen sfeer en die sfeer werkt ook door naar jouw podcast en imago. Een constant andere locatie geeft afwisseling voor de kijkers, maar een eigen vaste locatie kan helpen in het bouwen van je 'brand'. Waar je ook de podcast wilt laten opnemen, de kwaliteit van de podcast zal goed zijn. 

Audio- en videobewerking

Je hebt zojuist een goed podcast gesprek gehad met jouw gast en de opnames zijn klaar. Wat dan? Wij bewerken dan de audio en video bestanden zodat je deze daarna direct kunt uploaden naar de juiste platforms. 

Highlights

Highlights zijn de meest spraakmakende, intrigerende fragmenten van je podcast. We noteren tijdens de opname al momenten voor potentiële highlights en maken tijdens de nabewerking een compilatie van korte krachtige fragmenten. Deze worden aan het begin van de podcast geplaatst, maar kunnen ook goed gebruikt worden op alle social media kanalen om kijkers te motiveren.

Korting voor loyaliteit

We bieden een staffelkorting aan welke automatisch wordt toegepast, naarmate je meer gebruik maakt van onze opname diensten. Vanaf de eerste boeking, krijgt elke opvolgende boeking 5% extra korting tot een maximum van 30%. 

Geïnteresseerd?

Vraag meteen een gratis adviesgesprek aan!

Gratis adviesgesprek