Het laten maken van een podcast

Zet binnen een week je eigen podcast op!


Hartstikke leuk dat je eraan denkt om een podcast op te zetten! De tijd is er helemaal juist voor. Hoewel het in Amerika al jaren 'booming' is, begint het in Nederland nu pas echt op te leven. Een podcast is een goed alternatief voor radio. Het is intiemer en luisteraars zijn meer betrokken. Een podcast met video is daarnaast ook een super alternatief voor TV en praatprogramma's, waar bij een podcast meer ruimte is om in te gaan op het onderwerp en de gast.

Het laten maken van een podcast door ons, betekent dat we alle zorgen uit handen nemen! Automatisch bieden we vodcasts aan. Dat zijn podcasts met audio en video. Hiermee pak je een breder publiek en kun je podcasts publiceren op zowel YouTube als op Spotify. We nemen alle organisatie aspecten en productie kosten op ons en leveren voor een vaste prijs een professionele podcast aan.

Zo kan jij je focussen op wat belangrijk is, jouw gast.

Logo + Animatie

Een professionele podcast heeft een eigen logo waarmee je jouw merk opbouwt en mensen sneller jouw podcast herkennen. Naast een logo maken we ook een passende animatie met het logo waarmee de podcast meteen goed van start gaat!

Muziek

Bij de logo animatie aan het begin van de podcast aflevering, hoort natuurlijk ook muziek. Muziek is zelfs essentieel voor de mensen die alleen luisteren naar de podcast. De tune die gemaakt wordt, geeft meteen de sfeer van de podcast en draagt bij aan het imago.

Inclusief vier opnames

Je kunt een podcast niet opzetten, zonder daadwerkelijk een podcast gesprek op te nemen. Daarom bieden wij standaard vier podcast opnames met video aan t.w.v. 2775 euro.

Korting

En wanneer je meer dan vier opnames nodig hebt, dan ontvang je 30% korting op alle toekomstige podcast opnames.

Videobewerking

Onze editors bewerken de video en audio bestanden en maken deze helemaal gereed om geüpload te worden naar alle podcast platformen. Ook monteren we een speciale compilatie van interessante fragmenten welke gedeeld kan worden op alle social media kanalen.

Podcast Hosting

Wij zetten jouw podcast online en melden deze aan bij alle grote podcast spelers in de markt zoals Spotify, Apple Podcasts, Google Podcast, en zelfs YouTube!

Podcast management

In overleg plannen wij in wanneer de podcasts online gaan en bespreken ook de social media strategie. We zetten de podcasts dan klaar voor publicatie en voeren desgewenst de social media strategie uit. Zodat iedereen op de hoogte is van de nieuwste podcast aflevering en erom springt om te gaan kijken of te luisteren!

Geïnteresseerd?

Vraag meteen een gratis adviesgesprek aan!

Gratis adviesgesprek