Hoe maak je een podcast?

Een goed gesprek, is het halve werk

Vaak kun je al gratis een podcast opnemen met de spullen die je voor handen hebt. Bijvoorbeeld met de microfoon van jouw smartphone! Maar als je een professionele podcast wilt maken, dan komt er wat meer bij kijken. En al helemaal als je een vodcast wilt maken (een podcast met video).

Maar een goed begin is het halve werk. En bij ons begint dat met een goed gesprek! 

In een persoonlijk gesprek kijken we naar wat jij wilt opzetten als podcast en met welk budget. Ook als je al een podcast opgezet hebt, maar niet weet hoe je het best verder kunt, helpt het om een gesprek aan te gaan.

Het gesprek geeft de mogelijkheid om gerichte vragen te stellen, om te sparren en natuurlijk om tips te krijgen hoe je het best een podcast kunt opnemen. Na het gesprek, krijg je nog een officieel advies toegestuurd met hoe je verder kunt. 

David Stevens heeft een hart van goud en is enorm behulpzaam op het gebied van podcast opnames. Hij bezit een groot scala aan kennis, ervaring en equipment. Doordat hij zichzelf alles heeft aangeleerd kent hij het proces van binnen en buiten. Van harte aanbevolen!

Christopher van Drie

Podcast: Vanuit de Diepte

Persoonlijk gesprek

Een goed gesprek waarin we kijken naar jouw wensen en tips geven hoe je het best jouw podcast (of vodcast) kunt maken.

Professioneel advies

Tijdens een gesprek krijg je al advies. Maar na het gesprek ontvang je ook nog officieel een advies op papier. Zo hoef je niet alles mee te schrijven tijdens het gesprek of je zorgen te maken dat je iets vergeten bent.

Hulplijn bij opstarten

Wanneer je net begint met je podcast, loop je ongetwijfeld tegen obstakels aan. Ons advies eindigt ook niet bij het gesprek. Je kunt ons bereiken voor hulp in de start-up fase van je podcast, zodat je elk obstakel zo gemakkelijk mogelijk overwint!

Korting op onze diensten

Is je podcast een groot succes en wil je zaken liever uitbesteden? Of besef je tijdens een advies gesprek dat je wel graag een podcast opzet, maar liever alleen op de gesprekken wilt focussen? Het is allemaal goed! En daarom bieden we 100 euro korting aan op een opname dag of 200 euro voor het volledig opzetten van de podcast voor je.

Geïnteresseerd?

Vraag meteen een gratis adviesgesprek aan!

Gratis adviesgesprek